Notícies

Notícies - Societat

Ingrés mínim vital

23 Jun 2020 Guies pràctiques

Es tracta d’una prestació no contributiva fruit d'un dret subjectiu de les persones en situació de...

Coronavirus

20 Jun 2020 Guies pràctiques

El coronavirus SARS-CoV-2 és un nou tipus de virus que produeix en les persones una malaltia infecciosa...

Llei de Dependència

11 Jun 2012 Guies pràctiques

La Llei 39/2006, de 14 de desembre de 2006, de promoció de l'autonomia personal i atenció a les persones...

Societat

En aquest apartat trobareu les darreres notícies sobre societat, en relació al món de la discapacitat, apareguda a mitjans de comunicació.

Els aeroports europeus hauran d'oferir, a partir de dissabte, assistència gratuïta a les persones amb mobilitat reduïda des de la seva entrada al recinte fins que embarquin a l'avió, en entrar en vigor totes les disposicions del Reglament sobre els drets dels ciutadans amb discapacitat en el transport aeri.

La família va posar a la venda, sense èxit, dues propietats per a comprar una casa adaptada a la cadira de rodes. El matrimoni continua vivint a la seva llar pagant un lloguer de 900 euros.

La nena, de cinc mesos, caminarà i veurà reduïdes les seqüeles neuronals d'aquesta malformació.

DOWN ESPANYA i organitzacions de síndrome de Down de tot el món han treballat intensament per obtenir suports internacionals a favor d'aquesta resolució.

La natura és sàvia i els nens més. Els alumnes d'una escola de Sevilla han demostrat que hi ha coses que s'aprenen gairebé sense esforç. Ells han après a utilitzar la llengua de signes després de l'arribada d'una nova companya sorda. En temps rècord han après a comunicar-se amb ella observant-la a ella i a la seva intèrpret.