Notícies

Notícies - Societat

Societat

En aquest apartat trobareu les darreres notícies sobre societat, en relació al món de la discapacitat, apareguda a mitjans de comunicació.

Els aeroports europeus hauran d'oferir, a partir de dissabte, assistència gratuïta a les persones amb mobilitat reduïda des de la seva entrada al recinte fins que embarquin a l'avió, en entrar en vigor totes les disposicions del Reglament sobre els drets dels ciutadans amb discapacitat en el transport aeri.

La família va posar a la venda, sense èxit, dues propietats per a comprar una casa adaptada a la cadira de rodes. El matrimoni continua vivint a la seva llar pagant un lloguer de 900 euros.

La nena, de cinc mesos, caminarà i veurà reduïdes les seqüeles neuronals d'aquesta malformació.

DOWN ESPANYA i organitzacions de síndrome de Down de tot el món han treballat intensament per obtenir suports internacionals a favor d'aquesta resolució.

La natura és sàvia i els nens més. Els alumnes d'una escola de Sevilla han demostrat que hi ha coses que s'aprenen gairebé sense esforç. Ells han après a utilitzar la llengua de signes després de l'arribada d'una nova companya sorda. En temps rècord han après a comunicar-se amb ella observant-la a ella i a la seva intèrpret.