Portals especialitzats de recerca de feina

Fets vitals

Actualment existeixen noves eines per ajudar a les persones amb discapacitat a trobar feina. Diversos portals d'Internet es centren en elles per a donar a conèixer ofertes específiques i posar en contacte candidats i empreses interessades.

Disjob.com DISJOB.COM - és un portal de feina especialitzat en persones amb discapacitat i que treballa a tota Espanya. El seu objectiu és "fomentar la inserció laboral de les persones amb disCapacitat", tant a la empresa ordinària com als centres especials de treball. Es pretén trobar la normalització, no limitant les ofertes a espais concrets, sinó obrint el ventall de possibilitats.

Desprès de dos anys de funcionament es consolida com el Portal núm. 1 per a empreses i altres entitats que cerquen persones amb discapacitat per a inserir en diferents llocs de treball. A l'actualitat compta amb quasi 900 ofertes, col·labora amb més de 2.500 entitats públiques i privades a més de comptar a la seva base de dades amb més de 40.000 currículums demandants de feina.

Emplea20 EMPLEA 2.0 - és la proposta de FEAPS Madrid per a persones amb discapacitat intel·lectual.

Les persones interessades en accedir a aquest servei s'han de registrar, ja siguin candidats o empreses. En quant a les ofertes, un cercador facilita l'accés, amb un filtres per províncies i tipus d'empresa (centre especial de treball, empresa d'inserció, empresa, Administració o qualsevol de les anteriors).

Por Talento POR TALENTO - és un projecte liderat per FSC Inserta, entitat sense afany de lucre de Fundación ONCE. Les persones amb certificat de discapacitat es beneficien de la borsa de treball que gestiona aquest programa.

Empreses i candidats accedeixen a la borsa desprès de donar-se d'alta. Totes les persones poden consultar les ofertes, encara que només es podran inscriure a la oferta en cas d'haver-se donat d'alta. Un cercador permet el filtratge per categoria i província.

ehlabe

EHLABE - és una associació formada per set entitats que agrupen a cent centres de treball ubicats al País Basc. El seu objectiu és "la generació d''oportunitats de treball per a les persones amb discapacitat, com a mitjà d'integració social i desenvolupament personal i professional".

Capaces.org CAPACES.ORG - aquest portal atén a persones amb discapacitat d'Osca, als que dona la opció d'enviar el currículum, a la vegada que permet a les empreses i associacions donar a conèixer les seves ofertes laborals.
Empleadis EMPLEADIS - portal centrat en la recerca i selecció de perfils professionals amb discapacitat reconeguda igual o superior al 33%.

Ingrés mínim vital

23 Jun 2020 Guies pràctiques

Es tracta d’una prestació no contributiva fruit d'un dret subjectiu de les persones en situació de...

Coronavirus

20 Jun 2020 Guies pràctiques

El coronavirus SARS-CoV-2 és un nou tipus de virus que produeix en les persones una malaltia infecciosa...

Llei de Dependència

11 Jun 2012 Guies pràctiques

La Llei 39/2006, de 14 de desembre de 2006, de promoció de l'autonomia personal i atenció a les persones...