Què és discapacitat.net?

Benvinguts a discapacitat.net

Quins serveis oferim?

Donec nec justo eget felis facilisis fermentum. Aliquam porttitor mauris sit amet orci.

users-solid.png folder-open.png tags.png
university-solid.png external link cubes-solid.png

Què és discapacitat.net?

Davant la necessitat de cercar informació al respecte, ens trobem sovint que hem de visitar i consultar diverses pàgines webs, amb el temps que hem d’invertir en aquesta tasca.

Amb el propòsit d’intentar unificar aquesta informació va néixer aquesta web.

Darreres notícies

images/slide/th/inferior/10_th.jpg

Família

Família
images/slide/th/inferior/11_th.jpg

Esport

Esport
images/slide/th/inferior/12_th.jpg

Transport

Transport
images/slide/th/inferior/1_th.jpg

Ajudes tècniques

Ajudes tècniques
images/slide/th/inferior/2_th.jpg

Informàtica

Informàtica
images/slide/th/inferior/9_th.jpg

Integració laboral

Integració laboral

Aquesta pàgina web és una iniciativa particular, fruit de la experiència personal i laboral en l’àmbit de la discapacitat, amb l’objectiu de fer arribar informació sobre aquest món a persones que hi estiguin interessades: persones amb discapacitat, famílies, professionals, estudiants, organitzacions i tot aquell que vulgui accedir-hi.

Davant la necessitat de cercar informació al respecte, ens trobem sovint que hem de visitar i consultar diverses pàgines webs, amb el temps que hem d’invertir en aquesta tasca. També, el trobar aquesta informació tant disgregada fa que ens cansem aviat i no indaguem suficientment desistint de continuar cercant.

Amb el propòsit d’intentar unificar aquesta informació, i a la vegada servir de punt d’accés per accedir a les pàgines a on poder ampliar més informació, va néixer aquesta web.

 Quins continguts i serveis ofereix?

Compren dues línies d’actuació principals:

D’una banda oferir informació temàtica dels diferents aspectes de la nostra vida diària, del que ens podem trobar en el nostre dia a dia, en els nostres fets vitals, quan patim una discapacitat, mitjançant un espai d’informació relativa a cadascun d’aquests aspectes (família, educació, treball,..), tràmits i gestions necessaris per accedir als diferents serveis als que es pot accedir, i ajuts i prestacions relacionades.

Per altra banda ofereix altres serveis d’informació genèrica sobre el camp de la discapacitat, així com espais de participació, per a que aquesta web no només sigui un punt d''on extreure informació sinó també per compartir coneixements, experiències,.. i tot el que serveixi per enriquir-nos mútuament. Aquí trobarem continguts com:

Agenda

Anunci de properes convocatòries en l’àmbit de la discapacitat: aniversaris, trobades, cursos, fires, congressos, jornades, etc.

Actualitat

Noticies destacades en matèria de discapacitat i societat.

Videoblog

Aparicions en mitjans de comunicació i xarxes socials de notícies destacades en matèria de discapacitat i societat.

Fòrum

Per a treballar en xarxa i compartir coneixements i experiències. Inclou el tauler d''anuncis.

Tauler d''anuncis

Aquest tauler neix amb la voluntat de facilitar informació entre persones amb discapacitat, difondre la donació, l'intercanvi, la venda, compra o lloguer d'habitatges, vehicles i ajudes tècniques de 2ª mà. També difon ofertes i demandes laborals.

Ho fa de manera completament desinteressada i gratuïta i en els termes que estableixen les persones que volen difondre els productes o llocs de treball. L'actualització dels anuncis es realitza cada 30 dies i es mantindran en el Tauler durant 2 mesos.

Aquesta web en cap moment intervé ni intervindrà, ni té res a veure en les compres - vendes ni en els compromisos que puguin generar després d''aquesta difusió d'informació, ni es pot responsabilitzar de la veracitat de les dades consignades sobre els habitatges, vehicles i ajudes tècniques ofertes o els llocs de treball.

Tota la informació que ens faciliteu, inclosa la seva adreça de correu electrònic i el telèfon, es farà pública al nostre web.

Discapacitat.net no es fa responsable de l'ús que puguin fer terceres persones amb aquesta informació.

Borsa de treball

discapacitat.net exclou tota responsabilitat que pugui derivar-se de la publicació d'ofertes laborals. Aquestes ofertes laborals es recullen des d'altres serveis webs o d'aportacions directes dels propis interessats, pel que són aquests els responsables de la veracitat d'aquestes ofertes.

Recursos

Llistat d'administracions, entitats i/o centres especialitzats agrupats en diverses categories.

Legislació

Per accedir a la normativa legislativa existent i en vigor sobre els aspectes del dia a dia, agrupat en àmbits temàtics.

A la vegada permet accedir als principals diaris i butlletins oficials de les diferents administracions públiques, tant europees, com estatals, autonòmiques i provincials.

En tercer lloc podem accedir al conjunt de convocatòries vigents en l’àmbit de la discapacitat: convocatòries d’administracions públiques, obres socials, organitzacions privades, etc.

Webs d’interès

Conjunt de pàgines webs a on conèixer altres recursos, entitats, administracions, projectes, etc., a on ampliar informació especialitzada.

Glossari

Recull de patologies i malalties diverses que comporten diferents tipus de discapacitat, per a poder conèixer una mica més d'elles.

Notícies més llegides

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns a Facebook